Ресторант „ТРИТЕ КЕСТЕНА“ в Камен Бряг

Ресторант „Трите Кестена“ в село Камен Бряг се намира в близост до центъра на селото на пътя за морския бряг и „Огънчето“.  Така или иначе когото и да попитате в Камен Бряг ще ви упъти към популярния ресторант.

Ресторанта разполага с около 40 места в  залата си обзаведена в традиционен битов стил с камина. На разположение са и особено предпочитаните през летните месеци  60 му места под сянката на кестените и лозниците. Заедно с хотелските стаи в комплекс „Трите Кестена“ той е подходящ за провеждане на всякакви лични и фирмени празненства. Ресторанта работи целогодишно с работно време от 9 до 24ч.

В кухнята се набляга на традиционни Български гозби, супи и готвени ястия за обяд и естествено на прясната Черноморска риба във всякакъв вид. Разбира се тук ще намерите и традиционната за региона рибена чорба със специална саламурика и миди от мидарниците наблизо.  Салатките в „Трите Кестена“ са приготвени от зеленчуци собствено производство, което гарантира тяхната свежест и натурален вкус. В менюто са включени и всякакви разнообразни безалкохолни и алкохолни напитки на цени, от които няма да припаднете.

За по подробна информация и резервации се обадете на на 0570 42759 или 0889 547547

Снимки от ресторант „Трите кестена“ в село Камен Бряг

Kарта на разположението на „Трите кестена“ в село Камен Бряг