Над 10 хиляди почитатели на Джулай Морнинг се събраха в Камен бряг и през 2012

Над 10 хиляди почитатели на първия юлски изгрев се събраха в Камен бряг за да посрещнат заедно слънцето под звуците на неостаряващата песен на Uriah Heep  – July Morning.

След падането на нощта из палатковия лагер от всички страни се носеше рок музика, придружена от мирис на скара и блещукащи светлини от запалени огньове.

Малко преди 4 часа, спящите бяха събудени от първата група, която се качи на сцената – Силистренските Джи рок, а след нея и Команда 5 на Кирил Божков.

Те поразсъниха тълпата за излизането на Б.Т.Р., които от своя страна подгряха с няколко песни преди  Джон Лоутън да се присъедини към тях. Легендарният изпълнител поздрави всички на чист български език с „Добро утро! Как сте?” и запя едноимената песен, превърнала се в химн на празника.

Слънцето се показа на хоризонта, когато звучаха последните музикални акорди – неописуемо и неповторимо е усещането да посрещнеш изгрева с тази невероятна песен, на това красиво място, сред тези хиляди усмихнати хора…

Джон Лоутън изпълни повечето от хитовете си, включително и песента от Love.net, с призива всеки да прегърне някой в тази вълшебна сутрин.

Музикалната програма приключи около 7.30 с изпълнения на група Гранулом.

Вижте и албума ни със снимки от Джулай Морнинг фест 2012 на Камен Бряг

Коментирай