Много туристи, посланика на САЩ и три групи в Камен Бряг за Джулая 2012

Голяма посещаемост се очаква и тази година за посрещането „Джулай морнинг” в Камен бряг. Интерес към събитието проявяват все повече чуждестранни туристи, включително от съседна Румъния. Първите фенове на рок музиката и юлското слънце вече пристигнаха в Камен бряг, а всички свободни квартири и места в хотели вече са напълно заети. Нощувката варира от 10 до 25 лева в зависимост от категорията на квартирата и екстрите, които предлага.

Междувременно Община Каварна и кметството са започнали подготовката на терена, като се предприемат всички мерки за сигурност, скалистият бряг бива ограден с предпазни ленти и осветен, за да се избегнат трагични инциденти, подсигурявт се линейка и кола на пожарната на самото място.

Един от посетителите на Джулай морнинг тази година ще е посланикът на САЩ в България Джеймс Уорлик. Това обяви самият той при посещението си в Албена. Уорлик призна, че има слабост към Северното Черноморие и подчерта, че „скалите на Калиакра са едно истинско бижу“. Посланикът изрази съжаление, че досега не е посрещал слънцето по тези места и се осведоми дали Камен бряг е най-подходящото място.

Гостите ще имат възможността да слушат на живо три групи – „Гранулом”, Б.Т.Р. с Джон Лоутън и силистренската женска рок група „Джи Рок”. Минути преди слънцето да изгрее на сцената ще излязат Б.Т.Р. и вокалистът на „Юрая Хийп” Джон Лоутън отново ще изпее култовата песен „Джулай морнинг” в момента, когато слънчевият диск се показва над морето.

2 коментара по “Много туристи, посланика на САЩ и три групи в Камен Бряг за Джулая 2012”

  1. Бай Мангау написа:

    Ебаси циганията …

  2. mango написа:

    Цигания, ама хубава !

Коментирай