НА ПОЧИВКА

Село Камен Бряг предоставя възможност да почивате на едно уникално място по Северното ни Черноморие. Тук за всеки ще се намери някакъв повод да избяга от големия град – любителите на екстремното – подводно гмуркане или скално катерене; романтичните натури и нудистите – места за усамотение и впечатляващи изгреви; любителите на девствената природа – уникална флора и фауна, свеж въздух и кристална морска вода; почитателите на историята – археологически находки датиращи от хилядолетия назад.

Въпреки високия и стръмен бряг тук ще намерите закътани скалисти заливчета места за плуване, а на няколко километра ще намерите и плажчетата на Русалка и Болата. Най-популярния плаж на Камен бряг е „Елаците“, който разбира се е каменист, а достъпа до него е на стотина метра на север от Огънчето по стръмна пътека между скалите.

Много млади хора избират да спят в спални чували в пещери по скалите на самия бряг и на палатка по ръба на скалите. Като се има впредвид че сме в БГ то това не е много препоръчван начин за спане с оглед на кражби и вандализъм. В селото има само няколко хотели и къщи за гости, но се предлагат доста квартири. Предлагаме Ви и нашия избор на места за настаняване в Камен Бряг:

Къща за гости „Лорета – Камен Бряг“ **

Къща за гости „Лорета” на любезните домакини Светла и Николай се намира по пътя за Яйлата веднага след магазина вдясно. Къщата предлага настаняване в комплекс от нови къщи със самостоятелни стаи под наем с отделни входове и санитарни възли.

Къщите са обзаведени стилно и съвременно с изцяло нови мебели. Всяка стая е оборудвана с TV-Булсатком, безжичен интернет/Wi-Fi/. Всички стаи са с климатик. На разположение на гостите са и 2 масивни барбекюта с маси и пейки за големи събирания.

ОЩЕ СНИМКИ И ИНФОРМАЦИЯ »


Къщата на Валентин

Къщата на Валентин Камен Бряг Къщата на Валентин е разположена в края на село Камен Бряг с панорамна гледка към морето. Може да настани между 12 и 20 души и да им осигури всички удобства за една незабравима лятна почивка.

Освен спалните в Къщата на Валентин ще намерите напълно оборудвана кухня с маса за 12 души, камина и удобна холова гарнитура (разтегателна) с телевизор с Булсатком. В градината има още 2 места за кафе или вечеря на открито, хамак, шезлонги и много място за детски игри.

ОЩЕ СНИМКИ И ИНФОРМАЦИЯ »