ДА ХАПНЕМ

Село Камен Бряг не предлага много забавления за своите гости като дискотеки и увеселителни атракциони. Основното което се практикува през вечерите тук е да се седне с приятели в някоя от местните кръчмички и да се наблегне на хапване и пийване – салатки от пресни зеленчуци, черноморска риба на тиган или на скара, свежи миди и прословутата рибена чорба със специални подправки.

Чистия въздух , полъха на морския бриз и благата ракия са причината да не се събудите с махмурлук на следната сутрин. Топлото и сърдечно посрещане на домакините също ще ви накара да се върнете отново и отново в крайморското село.

Ресторант “Трите Кестена”

Трите Кестена Ресторант “Трите Кестена” в село Камен Бряг се намира в близост до центъра на селото на пътя за морския бряг и “Огънчето”. Така или иначе когото и да попитате в Камен Бряг ще ви упъти към популярния ресторант.Ресторанта разполага с около 40 места в залата си обзаведена в традиционен битов стил с камина. На разположение са и особено предпочитаните през летните месеци 60-те му места под сянката на кестените и лозниците.

ОЩЕ СНИМКИ И ИНФОРМАЦИЯ »


Грил – бар “Морска среща”

Вила Яйла Камен Бряг Грил – бар “Морска среща” в село Камен Бряг ще намерите по пътя за морския бряг и “Огънчето”, само на 200-300 метра от морския бряг.Ресторанта разполага с около 50 места в уютните си декорирани с много дървенийки зали и още 30 на хладинка на удобните пейки под чардака. “Морска среща” работи целогодишно с работно време от 9 до 24ч.

В кухнята се набляга на традиционната Българска кухня, като се предлагат разни готвени ястия и скара по предварителна заявка.

ОЩЕ СНИМКИ И ИНФОРМАЦИЯ »


Снек – бар „ТАНГО“

Снек – бар „ТАНГО“ в село Камен Бряг ще намерите много лесно на пътя за Яйлата, на около 500 метра от морския бряг и от центъра на селото.

Снек бара е съвсем нов и разполага с около 40 места. Предлага обедно меню от готвени ястия и супи -боб чорба, рибена и др. както и миди, морска риба и морски специалитети. Предлагат се и ястия фламбе.

ОЩЕ СНИМКИ И ИНФОРМАЦИЯ »