Снек Бар „Танго“ в Камен Бряг

Снек – бар „ТАНГО“ в село Камен Бряг ще намерите много лесно на пътя за Яйлата, на около 500 метра от морския бряг и от центъра на селото.

Снек бара е съвсем нов и разполага с около 40 места на закрито и големи чадъри.  Той  работи целогодишно с работно време от 9 до 24ч.

Кухнята е с акцент върху местните Български ястия, като се предлагат и обедно меню от готвени ястия и супи. Не са подминати и традиционните миди, морска риба и морски специалитети. Предлагат се и ястия фламбе. Супичките  са доста –  боб чорба, топчета, пилешка и разбира се рибен.

За гостите които не могат да се откъснат от работата си е осигурен безжичен Интернет, а за феновете ТВ с Булсатком.

Снек бар „TANGO“предлага на своите клиенти посрещане на 8ми декември,коледни и новогодишни празници. Организира банкети и семейни тържества.

Предлагаме следното Новогодишно меню:

 • ракия: Бургас63 50гр.
 • минерална вода:1бр
 • безалкохолно:1бр
 • вино:1/2 бутилка
 • шампанско:чаша
 • салата:Асорти
 • предястие:зелеви и лозови сърми
 • основно ястие :свинско бон филе
 • гарнитура:пържени картофи и ориз с гъби
 • мезе:луканка50гр суджук50гр,филе елена50гр
 • десерт:баклава и плодове
 • баница с късмети

Цена на куверта до 50лв
Подсигурена е нощувка в реномирани къщи за гости в Камен Бряг , които са във съседство до снек бар“ TANGO“

За повече информация и резервации се обадете  на 0888 805708

Снимки от Снек Бар „Танго“ в село Камен Бряг

5 коментара по “Снек Бар „Танго“ в Камен Бряг”

 1. borislav написа:

  Много хубаво и приятно място.С богато и много вкусно меню.На няколко метра от морския бряг.Заведението работи целогодишно.Заповядай те да се уверите сами!! 🙂

 2. Olesea & Razvan написа:

  It is a wonderful place with great food and very friendly staff. We just left there this morning and already miss it. We strongly recommend that u visit it.

 3. Christian написа:

  Extrem schlechte Bedienung. Also… Gastfreundschaft ist was ganz anderes. Der Wirt auch Eigentümer war irgendwie vom Leben müde. Wollte uns nichts zum Trinken geben, da wir nichts zum Essen bestellten. Hat uns ersucht, woanders zu gehen…. Nie wieder.

 4. Elena написа:

  Освен ЛОШОТО ОБСЛУЖВАНЕ,придружено от липсата на каквато и да била отношение към клиента, в снек бар „танго“ НЯМА 95% от нещата в менюто. За поредна вечер бяхме ИЗГОНЕНИ от заведението, първо защото касата е била приключена в 23 часа и второ, защото на следващата вечер в 21:30 НЕМОЖЕ ДА СЕ СЕДИМ НА МАСА В ЗАВЕДЕНИЕТО БЕЗ ДА СЕ ПОРЪЧА ЗА ЯДЕНЕ….. НЕ БИХ ПОСЕТИЛА ТОВА ЗАВЕДЕНИЕ ПОВЕЧЕ!!!! 03.08.2016

 5. Димитров написа:

  Най-отвратителното заведение с най-лошото обслужване в което някога съм бил. В целия ресторант бяхме само 6 човека, от тях 2 деца…и чаках 1 час за пилешки дробчета по селски, които бяха сервини без абсолютно никакви зеленчуци в порцията. Просто дробчета с поръсен кашкавал…Не бях доволен естествено. И от тогава се случи интересното. Спряха да ни пускат в ресторанта и под всякакви измислени претексти ни отказваха обслужване. Най-смешния довод беше…“не може да седнете, защото поливаме цветята“…На нико не препоръчвам да посещава това заведение.

Коментирай